Personal Coaching

Berminat untuk belajar Teknikal Analisis khusus untuk FCPO / Komoditi ?
Saya ada menawarkan perkhidmatan pembelajaran secara PERSONAL COACH.
Proses pembelajaran akan mengambil masa selama 1 tahun, meliputi perjumpaan secara berdepan (face 2 face), tunjuk ajar secara online, trading bersama sama, dan sesi ujian.
Jika anda berminat, hantarkan:
1. Nama
2. Umur
3. Pengalaman trading
4. Dah buka akaun futures ke belum?
5. Ada modal untuk mula berniaga - minimum RM15k?
6. Nombor HP.
7. Email contact

hantar butiran ini ke : bujal38@gmail.com / whatsapp to: 012-326-3412

Yuran Pembelajaran - 1 tahun - RM 7 x 365 hari. Yup kurang daripada RM10 sehari. Fee ni untuk bayaran masa saya mengajar. Ilmunya percuma.

Bilangan pelajar dalam 1 tahun pun tidak akan lebih daripada 15 orang supaya saya boleh fokus mendidik - skill dan emosi pelajar menghadapi dunia trading.

Saturday, July 8, 2017

Assalamualaikum & Selamat Sejahtera.

OK, 1st sekali, Selamat Hari Raya, mohon ampun dan maaf jika ada cara penyampaian saya yg menyakiti hati saudara saudari.

Jom kita tengok analisa untuk minggu depan untuk FCPO.

10hb - Data MPOB akan keluar. Jam 12tgh hari
14hb - Hari last untuk kontrak bulan ketiga Sept17. Lepas daripada ni kita trade Oct Contract.

Weekly Candle - Bullish
Monthly Candle - past month high broken

Melihat pada situasi ni, nampak macam kerbau dah memunculkan diri. Ye ke?


Minggu ni penentu. Samada harga akan buat U-Turn selepas test broken trendline ataupun akan masuk balik dalam trendline tu. Sama sama kita tengok.

Saya suka untuk dia buat retracement sikit dulu, sebelum nak sambung carik Buy. Last LH 2540 pun dah pecah, jadi fokus saya nak mencari buy aje buat masa ni. Kalau ada sell yang banyak evidence, mungkin saya akan masuk juga. hehe.

OK, jom lihat performance sistem swing tf30 saya setakat June 2017
Bulan April & Jun tidak memberangsangkan. Swing pendek. Hmmmm geram.


Tahun Lepas, sistem ni superb - takde loss untuk setiap bulan selama setahun
ni saya belanja untuk tontonan semua.


Ok. itu saja untuk kali ini. See you tatatititutu.....


0 comments

Post a Comment

 


Blogger Template By LawnyDesignz