Personal Coaching

Berminat untuk belajar Teknikal Analisis khusus untuk FCPO / Komoditi ?
Saya ada menawarkan perkhidmatan pembelajaran secara PERSONAL COACH.
Proses pembelajaran akan mengambil masa selama 1 tahun, meliputi perjumpaan secara berdepan (face 2 face), tunjuk ajar secara online, trading bersama sama, dan sesi ujian.
Jika anda berminat, hantarkan:
1. Nama
2. Umur
3. Pengalaman trading
4. Dah buka akaun futures ke belum?
5. Ada modal untuk mula berniaga - minimum RM15k?
6. Nombor HP.
7. Email contact

hantar butiran ini ke : bujal38@gmail.com / whatsapp to: TBA. Buat masa ni dah ditutup.

Yuran Pembelajaran - 1 tahun - RM 7 x 365 hari. Yup kurang daripada RM10 sehari. Fee ni untuk bayaran masa saya mengajar. Ilmunya percuma.

Bilangan pelajar dalam 1 tahun pun tidak akan lebih daripada 15 orang supaya saya boleh fokus mendidik - skill dan emosi pelajar menghadapi dunia trading.

Sunday, July 16, 2017

Salam,

Berdasarkan daripada analisa minggu lepas, kita dapati FCPO telah melonjak pada hari Isnin dan mulai turun berturut turut daripada hari Selasa hingga Khamis. Pada hari Jumaat, fcpo telah sampai kepada paras sokongan 2540 dan menunjukkan tanda tanda kembali kepada trend asal iaitu Bullish.

Mari kita lihat, apakah yang tersedia untuk kita minggu hadapan. Adakah Kerbau akan meneruskan pendakian ke paras 2614 dan melepasinya untuk ke paras 2680? Sama sama kita saksikan.
Kontrak yang akan digunakan ialah kontrak bulan October 2017. Hari Raya Haji ialah pada bulan September, manakala Deepavali ialah pada October.

Kalau diorang nak pacak order - contract September & October lah tempatnya. Mari kita saksikan.

TF Daily

TF60


0 comments

Post a Comment

 


Blogger Template By LawnyDesignz