Personal Coaching

Berminat untuk belajar Teknikal Analisis khusus untuk FCPO / Komoditi ?
Saya ada menawarkan perkhidmatan pembelajaran secara PERSONAL COACH.
Proses pembelajaran akan mengambil masa selama 1 tahun, meliputi perjumpaan secara berdepan (face 2 face), tunjuk ajar secara online, trading bersama sama, dan sesi ujian.
Jika anda berminat, hantarkan:
1. Nama
2. Umur
3. Pengalaman trading
4. Dah buka akaun futures ke belum?
5. Ada modal untuk mula berniaga - minimum RM15k?
6. Nombor HP.
7. Email contact

hantar butiran ini ke : bujal38@gmail.com / whatsapp to: 012-326-3412

Yuran Pembelajaran - 1 tahun - RM 7 x 365 hari. Yup kurang daripada RM10 sehari.

Bilangan pelajar dalam 1 tahun pun tidak akan lebih daripada 15 orang supaya saya boleh fokus mendidik - skill dan emosi pelajar menghadapi dunia trading.

Sunday, February 26, 2017

Assalamualaikum & Salam Sejahtera.
Apa khabar sahabat sahabat pembaca blog hamba.

Diharapkan semuanya beroleh keberkatan dan keuntungan dalam perniagaan FCPO anda.

OK. Minggu lepas kita menyaksikan penurunan yg agak ketara pada harga CPO. hampir 200pts dia bergerak dan tiada pantulan(retracement) yang signifikan di tf besar i.e Daily.

Jadi, Kena ingat. Setiap yang turun pasti naik. Setiap yang naik pasti turun. Itu hakikat. Cuma, how low is Low, and How high is High.? Tiada siapa yang boleh menjawap soalan itu. Berdasarkan carta, panduan dan klu yang diberikan menunjukkan kebanyakan/majoriti pedagang seolah olah bersetuju bahawa pada point X, harga akan berpatah balik untuk membuat pantulan atau berhenti seketika sementara mencari arah berdasarkan faktor permintaan dan penjualan.

Nikmati carta di bawah.
Selamat berdagang.

psst..... 6 budak nakal yang trading bersama sama, bulan 2 ni diorang dah dapat >100pts di CPO. Bulan 1 haritu pun sama >100pts. Alhamdulillah. So Far so good. Saya akan mengajar + trade sama sama dengan mereka selama 1 tahun... Insya Allah. Itu komitmen saya sebagai pengajar.

Yuran mereka? RM1k(one time fee)+ 5% of total net profit of their account after trading together in 1 year.

Monday, February 20, 2017

Salam,
tak tau ape nak update.
Trade Sell position masih berjalan.
Maintain with the trend until it bends itself.

cayok

Monday, February 6, 2017

Salam,
A quick one.

minggu lepas, kita hanya ada 3 hari untuk trading dan ianya tidaklah begitu memberansangkan untuk penggemar teknik trend following kerana entry trigger sentiasa dilangkaui gap. hmmmm apa nak buat. Kita ikut kemana arah market nak pergi.

Hari Jumaat, trigger Sell pada 3054 dan masih berada dalam posisi. SoyOil pada hari Jumaat membuat bungee jumping ala ala pandalela yang menarik. Kita saksikan sama ada posisi Sell kali ini akan menghasilkan keuntungan atau tidak. Lets follow the market.

Untuk minggu ini, adalah seperti dibawah.


 


Blogger Template By LawnyDesignz